Aamupaino tänään 81 kiloa. En jaksanut syödä aamiaista.

Kävin optikolla näöntarkastuksessa ja tilaamassa tarjouslasit. Oikeesti, kaikki vahvuudet on hävinneet, en tartte lainkaan miinusta laseihini enää! Wo-hoo! Sen sijaan molemmissa on lisääntynyttä hajataittoa, joten ilman laseja en kuitenkaan liikkeestä lähtenyt. Otin oikeesti ihan halvat ja simppelit kakkulat, vaikka mieli ois tehny oikein räväköitä ja ihania muovisankaisia kehyksiä. Ei vaan oo nyt varaa mihinkään ylimääräiseen oikeesti, vaikka nekin muovisankaiset ois jääneet noin sataan euroon.

Pyörähdin vähän vaatekaupoissa, mitään ei ollut varaa ostaa, mutta huomasin, että tämän kesän muotiin vois vaikka vähän pukeutuakin, tosin farkuissa ei ollut mitään mua kiinnostavaa, kapeet lahkeet ja korkeet vyötäröt... hyi. Kesäkengät tarttis uusia, edelliset on palvelleet pari vuotta, ostin ne Englannista todella pilkkahintaan, kun laukkuni varastettiin matkalla. Kiva kesto heräteostoksella, ja niillä kengillä on kuulkaa kävelty.

Kävin myös kaupassa, tai no Lidlissä, harmitti, kun ei oo oikein varaa kunnon ostoksiin, ja piti käydä sekundakaupassa, mutta onpa nyt kaapissa ainakin hyvää mehua litroittain sekä pizza- ja makaronilaatikkotarpeet. Pidättäydyin ostamasta karkkia, mutta yksi pienikokoinen sipsipussi tuli otettua mukaan.

Eilen treenattiin kovasti, tuli hyvä mieli, vaikka kaikki ei sujunutkaan, niin sain sellaisia onnistumisia kuitenkin, että jaksaa taas pari päivää niillä eteenpäin. Vähän parempi päivä siis tähän väliin. Huomenna alkaa sit lääkekuuri. Jos uskallan vielä aloittaa, kuitenkin sunnuntaina ois kisat, ja siellä pitää olla kondiksessa eikä mielialalääkkeen aiheuttama oksentelu ja huimaus kuulosta siltä, että se ois tervetullutta just kisajännityksen yhteyteen... Voi siis olla, että lykkään aloittamista sunnuntai-iltaan.